Lebourne utvecklar galleria

12 februari 2016

För några veckor sedan sålde Hemfosa Fastigheter Motala Garvaren 5 (Cityhuset) till Lebourne Real Estate AB. Samtidigt väcktes hoppet hos många näringsidkare att de butiksytor som stått tomma en längre tid äntligen skulle fyllas med nya hyresgäster.

Efter fredagens träff med den nya ägaren är tongångarna mycket positiva. Bernhard Lebourne som är ensamägare och vd för Lebourne Real Estate AB vill inte lova för mycket, men avslöjar samtidigt att man redan i dag har ett flertal intressenter som man diskuterar olika kontraktslösningar med.

Cevher Kanat och Åse Julander, i mitten, känner ett stort hopp för Cityhusets framtid efter en träff med Bernhard Lebourne, till höger, och Michael Angermund från Lebourne Real Estate AB. | Bild: Pelle Johansson

– Vi trampar gaspedalen i botten direkt. Det här är en fin galleria som vi kommer att göra allt för att förädla. Vi prioriterar nu att fylla de tomma luckor som finns och också skapa en bra balans mellan urvalet av butiker. Det ska vara handel av något slag, sedan får vi se vad innehållet blir, säger han. Lebourne Real Estate AB ägare sedan tidigare gallerior och köpcentrum i bland annat Norrköping, Katrineholm och Söderköping.

– Tack vare detta har vi ett brett kontaktnät som förstås är en viktig faktor i det här sammanhanget, säger Bernhard Lebourne.

Läs mer i Motala Vadstena tidningar.